Το εγχειρίδιο του Οδηγητή της Νέας Ακρόπολης




   -Manual del Dirigente (Leader's Handbook)

Στο απόρρητο βιβλίο “Εγχειρίδιο του Οδηγητού” (Manuel du Dirigant), Manual del Dirigenteοι, (Leader's Handbook) που θεωρείται το ευαγγέλιο της κίνησης, ο Livraga αναφέρει: 

"Η Ν.Α. κυβερνιέται από έναν "ελέω θεού"(Dei Gratia) αυτοκράτορα στο πρότυπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το υψηλότερο επίπεδο είναι ο Παγκόσμιος Διοικητής ή παγκόσμιος Commando. Υπό τoν Παγκόσμιo Διοικητή βρίσκεται ιεραρχικά, αμέσως μετά, ο Κηδεμόνας των Σφραγίδων ή Φύλακας των Σφραγίδων, κάτω από αυτόν οι Ηπειρωτικές Διοικήσεις, κάτω από αυτές τις Κεντρικές Διοικήσεις, ακολουθούν οι Εθνικοί Αρχηγοί, Εντολές Ενιαίας Ζώνης (Αρχηγοί Ζωντανών Δυνάμεων), οι Αρχηγοί των Υποκαταστημάτων, οι Πελεκυφόροι, οι Οδηγητές, οι Δάσκαλοι -Ρήτορες, οι Γραμματείς, οι υπογραμματείς, τα κατευθυνόμενα και τα απλά μέλη. Η δομή του οργανισμού είναι πυραμιδική και ιεραρχική. 

Ο "Χρυσός ΄Άξονας" χρησιμοποιείται ως σύμβολο που δίνεται μόνο σε μια ελίτ των μελών που ονομάζονται Πελεκυφόροι και αυτή η τιμή θα μπορούσε να δοθεί και να αποσυρθεί από την Παγκόσμια Διοίκηση. Αυτοί οι Πελεκυφόροι, προτείνονται από τις Κεντρικές Διοικήσεις λόγω των προσόντων τους και της ανιδιοτελούς προσφοράς τους στα ιδεώδη της οργάνωσης. Υποτίθεται ότι απέχουν από την ιδιοκτησία μιας περιουσίας πέρα από τις βασικές ανάγκες τους. Οι Πελεκυφόροι μπορούν να ζητήσουν συνταξιοδότηση για λόγους όπως η ηλικία ή η υγεία και η οργάνωση θα πρέπει να είναι υπεύθυνη για τη ζωή τους στα τελευταία τους χρόνια. Αν το άτομο αποσυρθεί ως πελεκυφόρος μπορεί να κρατήσει τις τιμές, αλλά επιστρέφει τον πέλεκυ, αν το καθεστώς του ατόμου ως πελεκυφόρος ανακληθεί τότε το τσεκούρι επιστρέφεται και καταστρέφεται.

Κάθε παράρτημα πρέπει να πραγματοποιεί «συμβούλια», που είναι εβδομαδιαίες συνελεύσεις της Διοίκησης με τους γραμματείς (μεσαίους διευθυντές), όπου συζητούνται οργανωτικά θέματα και θέματα επέκτασης της οργάνωσης. Σε αυτά πρέπει να υπάρχει πάντα κρασί για όλους τους συμμετέχοντες στις συνελεύσεις αυτές, όπως και σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις, τελετές και εκδρομές. Επίσης ο ναζιστικός χαιρετισμός με την επιφώνηση AVE (ιερό), η επίσημη ενδυμασία, η τάξη και η πειθαρχία έχουν σαν σκοπό να κάνουν τον νέο ιδεαλιστή να πιστέψει ότι είναι δημιουργός ενός ενδόξου πεπρωμένου για την ανθρωπότητα.
Η καθιέρωση μιας διπλής προσωπικότητας όπου το μέλος πρέπει άλλα να πιστεύει και άλλα και άλλα να λέει σε αυτούς που δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο μύησης, πρέπει να ισχύει σε κάθε στιγμή της ζωής του του Ακροπολιτανού:  "Ο Αρχηγός παραρτήματος" της Νέας Ακρόπολης (εσωτερική ονομασία) σε μια πόλη αναλαμβάνει αρμοδιότητες ως "διευθυντής ή προϊστάμενος του υποκαταστήματος ή παραρτήματος" (εξωτερική ονομασία) και μπορεί να φτάσει στον τίτλο αυτό ως ιδρυτής ή ως αντικαταστάτης ενός άλλου επικεφαλής του υποκαταστήματος. Ονομάζεται "Εθνικός Αρχηγός" 'η "Εθνικός Διοικητής" (εσωτερικές ονομασίας) όταν αναλάβει την εξουσία να κατευθύνει μια χώρα ως ιδρυτής ή αντικαταστάτης. Κάθε "Εθνική Διοίκηση" αναφέρει στην "Παγκόσμια Διοίκηση" όλες τις δραστηριότητες της ΝΑ που πραγματοποιούνται στην χώρα. Κάθε χρόνο πραγματοποιείται η Διεθνής Συνάντηση στην οποία συμμετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΑ. Οι Εθνικές Διοικήσεις κατέχουν ένα κεντρικό τραπέζι υπό την προεδρία της Παγκόσμιας Διοίκησης, όπου αναφέρουν δραστηριότητες, λαμβάνουν παραγγελίες και υποσχέσεις ανάπτυξης για το επόμενο έτος.

Η δομή του οργανισμού χωρίζεται σε τρεις κύκλους.
Ο πρώτος είναι εξωτερικός ενώ οι άλλοι δύο εσωτερικοί. Πρώτος κύκλος «Η κοινωνία» (Εξωτερικός κύκλος). Στον πρώτο κύκλο το πρόσωπο της ΝΑ που πρέπει να παρουσιάζεται προς τα έξω είναι πλαστό αλλά αναγκαίο να εμφανίζεται έτσι, στην κοινωνία, ώστε να υποκρύπτονται οι πραγματικοί στόχοι της ΝΑ.
Δεύτερος κύκλος: «Η σχολή φιλοσοφίας» (Εσωτερικός κύκλος). Για να ενταχθεί κάποιος στον δεύτερο κύκλο θα πρέπει να γίνει μέλος. Απαιτούνται τρεις μήνες παρακολούθησης εισαγωγικού σεμιναρίου και κάποιες τυπικές εξετάσεις. Στην συνέχεια το μέλος θα πρέπει να παρακολουθεί τα μαθήματα δευτέρου επιπέδου «φιλοσοφία για την ζωή», ενώ ταυτόχρονα πρέπει να προσφέρει, πέρα από την μηνιαία συνδρομή, εθελοντική εργασία σε κάποια γραμματεία (όπως καθαριότητα, προπαγάνδα- αφισοκόλληση, μπαρ, τύπος, παραγωγή κλπ). Η παροχή εθελοντισμού γίνεται δωρεάν, χωρίς μισθό, όμως όλα αυτά είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος στον τρίτο κύκλο.
Τρίτος κύκλος: Ζωντανές Δυνάμεις (Βαθύτερα εσωτερικός κύκλος). Η επιθυμία για εξουσία είναι πάντοτε έκφραση της τάσης για τελειοποίηση και για ολοκλήρωση. Όσοι δεν έχουν αυτή την επιθυμία, είναι βλάκες ή ανόητοι Βούδες. Όποιος δε νιώθει μέσα του τη δύναμη να είναι οδηγητής, δεν πρέπει να εξοντωθεί από τους άλλους. Είναι καλύτερο να υπηρετεί τους άλλους. Η τάση για εξουσία δημιουργεί την ιεραρχία της ΝΑ και είναι συνδεδεμένη με τις ΖΔ αφού η ένταξη σε αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση αναρρίχησης στην ιεραρχία της οργάνωσης. Τα άτομα που ανήκουν στις ΖΔ προσφέρουν περισσότερα στην ΝΑ και για αυτό αποτελούν τα ανώτερα εξελικτικά μέλη που οδηγούν τα λιγότερο ικανά (κάθετη ιεράρχηση). 

 Οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ούτε ίσοι, ούτε ίδιοι για αυτό στην Ν.Α. υπάρχει και η οριζόντια ταξινόμηση σε τρεις τάξεις που ονομάζονται «Λόγοι» και συνθέτουν τις «Ζωντανές Δυνάμεις» και σχετίζονται με διαφορετικές αλλά ισάξιες ιεραρχικά ακτίνες προερχόμενες από το ίδιο φως. Για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της οργάνωσης λειτουργεί η τάξη της βούλησης, ο πρώτος «λόγος», το Σώμα Ασφαλείας ή το Σώμα Σιγουριάς (SS), το οποία φροντίζει για την ασφάλεια μέσα στην ομάδα και για την στεγανοποίηση της προς τα έξω. Πρόκειται για ένα έμβρυο αλλά το «Σώμα Σιγουριάς» θα είναι μια μέρα ένας μεγάλος στρατός, μια μεγάλη δύναμη. Οι τελετές που αντιστοιχούν στο σώμα αυτό γίνονται με συμμετοχή των μελών που ανήκουν στο σώμα αυτό, ντυμένα με τις στολές (μαύρου χρώματος) και το περιβραχιόνιο του Σώματος Σιγουριάς στο αριστερό μπράτσο. Ο δεύτερος «λόγος» είναι η τάξη των γυναικείων ταγμάτων ή Γυναικείο Σώμα (ΓΣ) που σχετίζεται με την Αγάπη- Σοφία. Το αρσενικό είναι το σύμβολο του εξουσιαστή και το θηλυκό είναι το σύμβολο του εξουσιαζόμενου όμως όπως το σύμβολο του Γιν-Γιάνγκ, το ένα συμπληρώνει το άλλο. Οι τελετές που αντιστοιχούν στο σώμα αυτό γίνονται με συμμετοχή των μελών που ανήκουν στο σώμα αυτό, ντυμένα με τις στολές (μπλε χρώματος) και το περιβραχιόνιο του Γυναικείου Σώματος στο αριστερό μπράτσο. Η τρίτη τάξη «λόγος» είναι οι αντρικές ταξιαρχίες των εργατών ή Σώμα Εργασίας (ΣΕ) που σχετίζεται με την διάνοια και την οργάνωση που φέρνει την δημιουργία και την καταστροφή. Οι τελετές που αντιστοιχούν στο σώμα αυτό γίνονται με συμμετοχή των μελών που ανήκουν στο σώμα αυτό, ντυμένα με τις στολές (καφέ - πορτοκαλί χρώματος) και το περιβραχιόνιο του Σώματος Εργασίας αριστερό μπράτσο.

Η ΝΑ θέλει να κατασκευάσει έναν νέο άνθρωπο μια νέα και καλύτερη νοοτροπία για έναν νέο και καλύτερο για όλους κόσμο. Ο νέος κόσμος θα γίνει αφού δημιουργηθούν ο νέος άντρας και η νέα γυναίκα που θα αρμόζουν στην νέα εποχή. Ο νέος άνθρωπος θα είναι ο αληθινός άνθρωπος. Οι λαοί σήμερα κατευθύνονται από τα σιδερένια αφεντικά της ιδεολογικής κατοχής που έχουν σάπια καρδιά όμως σε αυτή την σαπίλα θα φυτρώσουν οι νέοι σπόροι μίας νέας εποχής. Για αυτό η ΝΑ πρέπει να καλύπτει προς τα έξω τις αληθινές της προθέσεις. Η προπαγάνδα πρέπει να προσφέρει εικόνα που να προσελκύει, εικόνα προσωπικής ευχαρίστησης χωρίς να υποψιάζεται κάποιος ότι οι άνθρωποι καλούνται να αλλάξουν τρόπο ζωής και ότι επιφορτίζονται με μεγάλες θυσίες ή προσπάθειες. Όταν δεθούν με την ομάδα μας τότε μας κατανοούν και θεωρούν παράσημο τις θέσεις που προηγουμένως θα τους έφερναν φόβο.

Το περιεχόμενο του εγχειριδίου αυτού πρέπει να παραμείνει μυστικό όχι μόνο από το κοινό αλλά από κάθε μη κατευθυνόμενο μέλος της οργάνωσης. Αναγκαία ισχύει για τους πολιτικούς και για τους ηγέτες να κρύβουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τις αντιλήψεις τους όταν μιλούν δημόσια ή να τις προσαρμόζουν στις επιθυμίες του ακροατή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα σύμβολα, χαιρετισμοί και έθιμα της οργάνωσης έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από άλλα πολιτικά κινήματα κηλιδώνοντας την εικόνα τους στο δημόσιο μάτι.

Η Ν.Α. αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια νέα φυλή. Για να φτάσουμε λοιπόν στον νέο κόσμο πρέπει να εξουδετερωθεί η δημοκρατία που είναι η αράχνη και η συνεχής πηγή δυστυχίας. Ο νέος κόσμος θα κυβερνάται από τους φιλοσόφους. Στο νέο κράτος θα αναγνωριστούν ως πολίτες μόνο όσοι κατορθώσουν να βγουν από την άρρωστη πνευματική νηπιότητα. Οι ευθύνες που θα αναλάβουν θα είναι ανάλογες με τον βαθμό της εσωτερικής εξέλιξης του κάθε ατόμου. Στην κορυφή του νέου κράτους θα είναι ο ένας, ο περισσότερο δυνατός και έξυπνος. Δεν θα υπάρχει δημοκρατικό σύστημα γιατί αυτό κυριαρχεί στους λαούς που βρίσκονται σε υπάνθρωπη κατάσταση. Ο ένας που θα κυβερνάει είναι ο αγγελιοφόρος της ΝΑ εκείνος που διακηρύσσει: «εγώ είμαι ο σπόρος, εγώ είμαι ο άνθρωπος του 21ου αιώνα, είμαι ο πρόδρομος και αγγελιοφόρος, οι σπόροι δεν αναπτύσσονται πάνω σε πέτρες για αυτό είμαι εγώ εδώ». Για να επιβληθεί το νέο σύστημα πρέπει να γκρεμιστούν τα παλαιά για αυτό και ο αγγελιοφόρος είναι καταστροφέας των ειδώλων. 

Μέσα στα "ταραγμένα νερά" της πρώτης περιόδου της εποχής του Υδροχόου δημιουργούνται οι Ζωντανές Δυνάμεις της Ν.Α. και για αυτό είναι φανερό ότι απαιτούνται από εμάς μεγάλες θυσίες και μεγάλο συναίσθημα ευθύνης σε μια αλχημική διαδικασία για να σφυρηλατήσουμε το μέλλον με φωτιά και σίδερο που θα φέρει μια παγκόσμια αδελφότητα. Στον νέο κόσμο που επιδιώκει να χτίσει η Ν.Α. απαγορεύεται οποιαδήποτε σχέση φιλίας που να μην νομιμοποιείται με την προσαρμογή στο σύστημα. Η οργάνωση της Νέας Ακρόπολης είναι πυραμιδική επειδή υπάρχει μια ιεραρχία όπου όλη η επικοινωνία είναι προς τα κάτω (ιεραρχικά). Επιδιώκεται η γνώση και η μύηση στα ιδεώδη της οργάνωσης να μεταδίδεται από τον δάσκαλο στον μαθητή για να μην υπάρξουν παραποιήσεις και νοθεύσεις. Για αυτό υπάρχει η τάση τα κατευθυνόμενα μέλη της Νέας Ακρόπολης να μην επικοινωνούν μεταξύ χωρών, καθώς και εντός χώρας και εντός υποκαταστήματος, για ιδεολογικά θέματα. Τα ιδεολογικά και οργανωτικά θέματα της οργάνωσης δεν πρέπει να συζητούνται μεταξύ μελών στο ίδιο επίπεδο, αλλά πάντα με τον ανώτερο. Ακόμα πρέπει να εξουδετερωθεί κάθε φιλία με κάποιον που ανήκει σε κατώτερη τάξη. Δεν υπάρχει φιλία με έναν ανόητο. Η υπακοή είναι η βάση της ολοκληρωτικής δομής της Ν.Α. 

Οι σύγχρονες δημοκρατίες αποτελούν απέραντες ψυχολογικές σπηλιές και είναι φυσικά απορριπτέες. Στο νέο κράτος οι πολίτες δεν θα επιτρέπεται να ασκούν κριτική σε οτιδήποτε αφορά το σύστημα. Οι άνθρωποι στο νέο κράτος δεν θα έχουν καιρό για μάταια κουτσομπολιά ή άρρωστες κουβέντες. Οι λέξεις τους θα είναι μετρημένες και γεμάτες σημασία, θα γνωρίζουν πότε πρέπει να γελάσουν και πότε πρέπει να κλάψουν. Θα επιδιώκουν νέες αλήθειες όπως οι αμείλικτοι σκύλοι καθοδηγούνται από την μυρωδιά του θηράματος. Κανείς δεν θα έχει λόγο να κάνει απεργία ή να εργάζεται χωρίς όρεξη. Τα μέσα επικοινωνίας θα υπηρετούν την νέα εκπαίδευση και τον νέο πολιτισμό. Όλες οι ώρες θα γεμίζουν με την εφαρμογή υψηλών ιδανικών σταδιακής εξέλιξης και διαμόρφωσης του ατομικού χαρακτήρα. Ο καθένας θα οφείλει να αφιερώνει χρόνο στην εκμάθηση των νόμων και των εντολών που έχει χρέος να υπακούει. Η μάζα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο για αυτό και οι άνθρωποι της εξουσίας δεν θα διστάσουν να την κάνουν να πάρει το ευεργετικό της φάρμακο ακόμα και αν είναι πολύ πικρό. Με αυτό τον τρόπο θα σωθεί από την άγνοια την μιζέρια και τον φόβο. Οι γιατροί στο νέο κράτος δεν θα μπορούν να μην προχωρήσουν στην εγχείρηση υποχωρώντας στις απαιτήσεις του ασθενούς γιατί αυτό θα ήταν βλαβερό, εγωιστικό και πάνω από όλα σκληρό για τον ίδιο τον ασθενή. Σε ένα τέτοιο κράτος ο πολίτης θα είναι ευτυχισμένος αφού δεν έχει τίποτα να φοβάται γιατί η παντοδύναμη και πανταχού παρούσα κυβέρνηση του εγγυάται πνευματική ψυχολογική και φυσική σταθερότητα. Δεν θα υπάρχει καμία αντίθετη ιδεολογία. Πάνω από όλες τις ιδεολογίες θα βρίσκεται το κράτος το οποίο θα έχει τους δικούς του ναούς σύμφωνα με τα «μικρά μυστήρια» αναβιώνοντας μια χιλιόχρονη θρησκεία στα πρότυπα της Αιγυπτιακής, της Αρχαίας Ελληνικής και της Ρωμαϊκής θρησκείας. Κάθε πολίτης θα αναγνωρίζει την πατρίδα του ως ιερή και μέλος της μεγάλης παγκόσμιας πατρίδας. Οι θρησκείες, οι γνώμες και τα πολιτικά κόμματα πρέπει να θεωρούνται ως φάσεις σε μια τελική ενοποίηση και σκοπιμότητα και τελικά θα καταργηθούν για να καθιερωθεί η αξιοκρατία που σχετίζεται με την γνώμη του ειδικού και όχι με την επικράτηση της πλειοψηφίας. Μέγιστοι ιερείς σε αυτό το πολιτικοθρησκευτικό σύστημα θα είναι οι ιερείς των μικρών μυστηρίων και οι αρχηγοί που θα καθοδηγούνται από την Λευκή Αδελφότητα και τα Μεγάλα Μυστήρια. Όλες οι επιστήμες θα είναι ιεραρχικές και πυραμιδικές όπου στην κορυφή της πυραμίδας θα ενοποιούνται οι θρησκευτικές, οι πολιτικές και οι επιστημονικές εξουσίες καθοδηγούμενες από τον ανώτερο μύστη. Κάθε επιρροή από μέρος πολιτικών κομμάτων ή θρησκευτικών αιρέσεων θα πρέπει να στιγματίζεται ως δογματική προσπάθεια διεκδίκησης της αυθεντικής πιστοποίησης της αλήθειας που θέτει σε κίνδυνο την τελική ενότητα. Η αξιοκρατία θα τα παραμερίσει και τελικά θα τα καταργήσει όλα αυτά. Όποιος δεν δεχτεί το νέο κράτος και δεν λατρέψει την νέα θρησκεία, ούτε δεχτεί να υπηρετήσει τους στόχους του θα απορρίπτεται. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν πρέπει να απομονωθεί σε οίκους για απροσάρμοστους. Όσοι ασκήσουν βία θα εκτελούνται αναπόφευκτα. Το να σκοτώσεις έναν εκτροχιασμένο αδελφό μπορεί να είναι πράξη αγάπης. Επίκειται να καταστρέψουμε το ψέμα που κυριαρχεί στον κόσμο, να ελευθερώσουμε τους ανθρώπους από τις υποδουλωτικές μορφές που σήμερα τους κρατούν και τους εμποδίζουν να βλέπουν την δικαιοσύνη. Δίκαιο είναι αυτό που ορίζει η φυσική οδηγία και θα υπάρξουν νόμοι εμπνευσμένοι από το δίκαιο που μας υποδεικνύουν οι φυσικοί νόμοι και η φύση. Το νέο κράτος θα απορρίπτει εντελώς τις αποκλειστικές σχέσεις ακόμα και στα πλαίσια του γάμου. Στην φύση δεν υπάρχει η πίστη και η απιστία και άρα το σωστό το δίκαιο και το ακέραιο είναι αυτό που ορίζει η φυσική οδηγία. Δεν θα υπάρχουν νόμιμοι πατέρες, ούτε οι γονείς θα έχουν την ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών. Αυτά θα ανατρέφονται σε ειδικά ιδρύματα και αργότερα θα καλούνται να υπηρετήσουν στο στρατό της ειρήνης. Όσο για τους ηλικιωμένους, θα εισέρχονται σε δομές για να διδαχτούν την εμβάθυνση στην νέα θρησκεία και την κρατική ιδεολογία και οι καταλληλότεροι θα εισέρχονται σε οίκους της ζωής που θα λειτουργούν μαζί με το πανεπιστήμιο των μικρών μυστηρίων και τον οίκο εξουσίας. Στόχος τους θα είναι η άνοδος στην εξελικτική σκάλα και για αυτό τον σκοπό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αναγκαίο να προξενηθεί και κάτι δυσάρεστο όπως ακριβώς κάνει ο γιατρός που για να σώσει την ζωή ενός ασθενή χρειάζεται να τον ακρωτηριάσει. Δεν υπάρχουν αδύνατα πράγματα αλλά αδύνατοι άνθρωποι.

  Οι ακροπολιτανοι είναι τα ιερά πτηνά της δικαιοσύνης, της γνώσης, της ομορφιάς, του καλού, της ευτυχίας, της ειρήνης που πετούν αναζητώντας έναν λαό που θα τους φτιάξει φωλιές ώστε να μπορέσουν να φωλιάσουν. Αυτός ο λαός, αυτή η ομάδα ακόμα και αν είναι ποσοτικά μικρή και αδύναμη γρήγορα θα είναι ζηλευτή από τους ξένους λαούς. Έτσι αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το νέο κράτος σε οποιαδήποτε χώρα, αυτό θα είναι και ο πιο ισχυρός χώρος ενός νέου πολιτισμού. Για την επικράτηση αυτού του νέου κράτους θα απαιτηθούν θυσίες. Οι ακροπολιτανοί καλούνται να διαγράψουν από την ζωή τους κάθε τι κάνει την ζωή τους σύνθετη ακόμα και αν αυτό φαίνεται πολύ σκληρό. Δεν μπορούν να υποχωρούν για λόγους συναισθηματικούς ή δεσίματα με την οικογένεια ή φίλους. Όπως ο Αρτζούνα που το όνομα του σημαίνει λευκός, καθαρός ή Άριος, ηγέτης των Πάνταβα, δίστασε αρχικά να ξεκινήσει μια μάχη σκοτώνοντας αδέλφια, φίλους, συγγενείς και δασκάλους, τελικά όμως παίρνει την σκληρή απόφαση αφού πρώτα του την έχει υποδείξει ο δάσκαλος του ο Κρίσνα. Τα κλάματα και τα παρακάλια γύρω από την προσωπικότητα πρέπει να εξουδετερωθούν χωρίς οίκτο. Η απόφαση ανήκει στον comandante (αρχηγό) για αυτό οι ακροπολιτανοί θα πρέπει να του αποκαλύπτουν οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο σε αυτόν τον σκοπό. Ακόμα και αν κάποιον τον τρώει η φθορά της εργασίας πολλών ετών, αυτό πρέπει να το αποκαλύψει στον comandante και να περιμένει την απόφαση του αφού ο ίδιος του παραχώρησε το δικαίωμα να αποφασίζει για αυτόν. Τα πάντα αποφασίζονται από τον αρχηγό ακόμα και ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή.

  Ο νέος κόσμος δεν είναι κάτι το μελλοντικό, η ΝΑ αποτελεί το νηπιαγωγείο της νέας εποχής που ήδη αρχίζει να δημιουργείται. Όταν έρθει η ώρα το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί και θα γίνει πράξη για την ανθρωπότητα θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να σχηματίσει ένα υπερκράτος όπου θα βασιλεύει η αδελφοσύνη, η κατανόηση και η τάξη. Αυτή την φορά η Λευκή Αδελφότητα επέλεξε τον δρόμο της ειρήνης για να κάνει ένα νέο πείραμα πάνω στα ερείπια που άφησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Ο πόλεμος δεν χάθηκε ακόμα, έχουμε μπροστά μας ένα νέο πείραμα ή καλύτερα μια νέα ευκαιρία να υπηρετήσουμε το ιδεώδες εγκαθιδρύοντας ένα νέο και ανώτερο πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα καθοδηγούμενο από τις μεγάλες ιδέες του άχρονου φασισμού. 

Αυτό είναι ένα νέο, καλό και δυνατό ιδεώδες για νέους καλούς και δυνατούς ανθρώπους.
Με αυτή την ελπίδα πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό σας χαιρετώ με υψωμένο βραχίονα και με την τριπλή ηχώ των Ζωντανών Δυνάμεων της ΝΑ.
Με το μπράτσο ψηλά!
AVE! 

Ο κεντρικός commando και ελέω Θεού αυτοράτορας"


Κανονισμοί των μελών της οργάνωσης (Reglamento para miembros)   

Οι κανονισμοί αυτοί θεσπίζουν μια σειρά κανόνων για τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων. της υποχρέωσης τουλάχιστον 12 ωρών εθελοντικής εργασίας μηνιαίως (αν και αυτές μπορεί να αυξηθούν αν το μέλος δεν μπορεί να πληρώσει την μηνιαία εισφορά του), η απαγόρευση της οποιουδήποτε είδους κριτικής απέναντι στους ηγέτες και η απαίτηση των μαθητών να σταθούν όρθιοι τη στιγμή που ο δάσκαλος εισέρχεται στην αίθουσα διδασκαλίας. Η υποχρεωτική χρήση γραβάτας και σακακιού για άνδρες και φούστες για γυναίκες σε όλες τις επίσημες εορταστικές  εκδηλώσεις και η αποφυγή κάθε είδους δημόσιας ανηθικότητας.



Κάτι βασικό που αφορά τις ΖΔ και όπως είναι φυσικό δεν έχει καταγραφεί στα επίσημα έγγραφα τους είναι ότι αν κάποιο μέλος ΖΔ θέλει να φύγει από τις ΖΔ και την ΝΑ, τον πίεζαν με κάθε δυνατό τρόπο για να μην το κάνει και αν κάποιος φύγει χωρίς να διατηρήσει καλές σχέσεις με την ΝΑ, τότε γίνεται μια τελετή με τις φωτογραφίες και τα αντικείμενα του ατόμου ή και με τον πέλεκυ αν είναι πελεκυφόρος και καίγονταν, για να πέσει πάνω του η «Ακροπολίτικη κατάρα», που είναι μύθος σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι λιποτάκτες της Νέας Ακρόπολης θα διώκονταν από τον Αιγύπτιο θεό Tutu- 'ενας θεός προστάτης που κρατά τους εχθρούς σε απόσταση και σχετιζόταν με την μαύρη μαγεία ενώ απεικονίζεται ως ένα λιοντάρι που περπατάει με κεφάλι ανθρώπου, μεγάλα φτερά και ένα φίδι για ουρά.

Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όσα κάνουν είναι βλακείες, τότε γίνεται θανάσιμος εχθρός τους και θέλοντας να δικαιολογήσουν τα συναισθήματα τους και τις πράξεις τους, φτάνουν να υποστηρίξουν τα λόγια του παγκόσμιου αρχηγού τους: "ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες" ή το "είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του". Αποσπάσματα από το βιβλίο του Λιβράγκα Σπόροι φωτός, έκδοση του 1989.

Επεξήγηση:

Σώμα Ασφαλείας” ή "Σώμα Σιγουριάς" SS, είναι ένας ναζιστικού τύπου στρατός. Τάχα ο λόγος ύπαρξης του είναι μόνο για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια  της οργάνωσης. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία που καλούνται να γνωρίζουν και να λένε, (σε περίπτωση που θα ακουγόταν παράφωνη η άρνηση ύπαρξης του), τα μέλη που συμμετέχουν σε ναζιστικού τύπου τελετές, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας ένα κόκκινο περιβραχιόνιο όπου επάνω είναι κεντημένα ένα φίδι και ένας κεραυνός σε μορφή SS. Δηλαδή σε περίπτωση που οι καταστάσεις, τους πιέσουν και δεν μπορούν να αρνηθούν την ύπαρξη του Σώματος Σιγουριάς τότε θα αποκαλύψουν μόνο την εξωτερική αρμοδιότητα του "Σώματος" αυτού και όχι την εσωτερική (που είναι και η πιο καταστροφική και επικίνδυνη). Η εσωτερική λειτουργία του Σώματος Σιγουριάς είναι οι τελετές, οι προσευχές στον θεό του  πολέμου, η σκληρή εκπαίδευση, ο ηρωικός τρόπος ζωής και οι όρκοι υπακοής και αφοσίωσης στους αρχηγούς τους που  μετατρέπουν τα κατευθυνόμενα μέλη της ΝΑ σε μια πολεμοχαρή παραστρατιωτική ομάδα με θρησκευτικούς φανατισμούς, στρατιωτική πειθαρχία και τυφλή αφοσίωση στους ηγέτες  τους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα άλλα δυο σώματα που πλαισιώνουν τις Ζωντανές Δυνάμεις.


Αποτέλεσμα του  "εσωτερισμού και μυστικισμού" της ΝΑ είναι η ύπαρξη μιας  Νέο Φασιστικής, εωσφορικής και τοξικής ομάδας που αποκαλεί ψεύτη όποιον δημοσιοποιεί  την ταυτότητα της.  

Αντί επίλογου

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Καινή Διαθήκη (Κατά Ματθαίον 22,29) είναι γραμμένο (Πρωτότυπο κείμενο): "Πλανάσθε μη ειδότες τας γραφάς μηδέ την δύναμιν του Θεού." Μετάφραση[Πλανάστε, διότι δεν γνωρίζετε τις Γραφές, ούτε την δύναμη του Θεού.]

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ -ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ- ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 11:28-30 FPB

25 Κατά τον καιρό εκείνο, ο Ιησούς, αποκρινόμενος, είπε: Σε δοξάζω, Πατέρα, Κύριε του ουρανού και της γης, ότι αυτά τα απέκρυψες από σοφούς και συνετούς, τα αποκάλυψες όμως σε νήπια.

26 Ναι, ω Πατέρα, επειδή έτσι έγινε αρεστό μπροστά σου.

27 Όλα παραδόθηκαν από τον Πατέρα σε μένα· και κανένας δεν γνωρίζει τον Υιό, παρά μονάχα ο Πατέρας· ούτε τον Πατέρα γνωρίζει κάποιος, παρά μονάχα ο Υιός, και σε όποιον ο Υιός θέλει να τον αποκαλύψει.

28 Ελάτε σε μένα όλοι όσοι κοπιάζετε και είστε φορτωμένοι, και εγώ θα σας αναπαύσω.

29 Σηκώστε επάνω σας τον ζυγό μου, και μάθετε από μένα· επειδή, είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά· και θα βρείτε ανάπαυση μέσα στις ψυχές σας.

30 Επειδή, ο ζυγός μου είναι καλός, και το φορτίο μου ελαφρύ.

Β Θεσ. 2,8 καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ·

Β Θεσ. 2,9 οὗ ἐστιν ἡ παρουσία κατ᾿ ἐνέργειαν τοῦ σατανᾶ ἐν πάσῃ δυνάμει καὶ σημείοις καὶ τέρασι ψεύδους

Β Θεσ. 2,10 καὶ ἐν πάσῃ ἀπάτῃ τῆς ἀδικίας ἐν τοῖς ἀπολλυμένοις, ἀνθ᾿ ὧν τὴν ἀγάπην τῆς ἀληθείας οὐκ ἐδέξαντο εἰς τὸ σωθῆναι αὐτούς·

Β Θεσ. 2,11  καὶ διὰ τοῦτο πέμψει αὐτοῖς ὁ Θεὸς ἐνέργειαν πλάνης εἰς τὸ πιστεῦσαι αὐτοὺς τῷ ψεύδει,

Β Θεσ. 2,12  ἵνα κριθῶσι πάντες οἱ μὴ πιστεύσαντες τῇ ἀληθείᾳ, ἀλλ᾿εὐδοκήσαντες ἐν τῇ ἀδικίᾳ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι πραγματικές ιδρυτικές αρχές της Νέας Ακρόπολης

THEOSSOFICUL SOCIETY - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Νέα Ακρόπολη

Νίκος Καζαντζάκης, ο ταλαντούχος εωσφοριστής (Θεόσοφος και Τέκτονας)